27.jpg

Serviciul de mobilitate SEAT

Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT este întotdeauna alaturi de tine - oricând și oriunde. Valabil începand de la domiciliu și în toate țările Uniunii Europene (in primii doi ani de la livrare), precum și în cele învecinate. Dispunand de Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT vei savura călătoria cu SEAT-ul tău fiind sigur că asistența rapidă și eficientă este numai la un apel telefonic distanță de ine.
CENTRUL DE ASISTENTA A SERVICIULUI DE ASIGURARE A MOBILIATII SEAT va raspunde oricand la numerele de telefon de mai jos:
În afara Romaniei: +40372.500.082
Pe teritoriul Romaniei: 0372.500.082
 

Întotdeauna alături de tine

Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT oferă servicii de asistență în orice situație care duce la imobilizarea SEAT-ului tău datorata unei avarii și face imposibilă continuarea călătoriei. Serviciul de Asigurare a Mobilității este oferit, de asemenea, și dacă imobilizarea are loc după un accident, furt sau chiar din lipsă de combustibil.
Vom găsi întotdeauna cea mai bună soluție pentru cerințele și nevoile tale. Chiar dacă ai nevoie de un autovehicul de inlocuire, transport spre casă pentru tine și pasagerii tăi sau cazare într-un hotel. Poți apela pentru asistență 24 de ore pe zi, și Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT va avea grijă de tine în cel mai scurt timp și cu maximă eficiență.

Întotdeauna cea mai bună soluție

După ce ai contactat Centrul Serviciului de Asigurare a Mobilității SEAT, urmatoarea gama de servicii va fi oferita în funcție de cerințele si nevoile tale:
/ Reparații la fata locului
/ Tractare
/ Combustibil
/ Asistență chei
/ Asistență blocare încuietori
/ Asistență pană roți
/ Vehicul de transport
/ Autovehicul la schimb
/ Transport spre casă sau continuarea călătoriei
/ Cazare în hotel de 4 stele
/ Călătoria pentru a ridica mașina ta reparată
/ Depozitare vehicul
/ Taxi
/ Informații în caz de accident

Servicii de asistență după reparație

Desigur, avem, de asemenea, grijă, și după ce SEAT-ul a fost reparat cu succes:
CĂLĂTORIE PENTRU A RIDICA MAȘINA REPARATĂ
Pentru a ridica mașina reparată vom organiza călătoria de acasă la locul de reparație pentru o persoană (tren-clasa I sau avion clasa economic).
DEPOZITARE MAȘINĂ
Daca este necesar, SEAT-ul va fi depozitat (păstrat) pentru maxim trei zile lucrătoare de la finalizarea reparației.
Pentru a întregi confortul tău punem la dispoziție următoarele servicii suplimentare:
TAXI
Serviciul de asistență include, de asemenea, călătorii cu taxi până la valoarea de 100 euro, de exemplu, pentru transportul tău la hotel.
AJUTOR ÎN CAZ DE ACCIDENT
În caz de accident Centrul de Asistență poate da primul sfat referitor la ce trebuie făcut în această situație.

Servicii de asistență

Pentru a putea relua călătoria cât mai repede posibil, îți oferim următoarele servicii de asistență:
REPARAȚIE LA FAȚA LOCULUI
Un vehicul de asistență va sosi imediat la fața locului cu experți pregătiți să repare mașina chiar lângă tine, cât mai repede posibil.
TRACTARE
Dacă repararea la fața locului nu este posibilă, mașina va fi tractată la cel mai apropiat service autorizat SEAT. În caz de accident, mașina este scoasă în afara carosabilului.
COMBUSTIBIL
Oferim asistență în caz de lipsă de combustibil. Dacă ai pus accidental combustibil greșit, masina va fi tractata la cel mai apropiat partener de service autorizat SEAT.
ASISTENȚĂ CHEI
Asistența este asigurată în caz de chei pierdute, deteriorate sau furate și chiar dacă cheia s-a blocat în mașină.
ASISTENȚĂ BLOCARE ÎNCUIETORI
Oferim asistență în cazul în care încuietoarea nu funcționează sau dacă este blocată.
ASISTENȚĂ PANĂ ROȚI
Noi acoperim costurile de asistență, dacă ai una sau mai multe pane de cauciuc, având sau nu roată de rezervă.
În cazul în care reparatia are nevoie de mai mult de două ore, oferim o serie de alternative la cerințele tale:
VEHICUL DE ÎNLOCUIRE
Vei primi o mașină de înlocuire până la finalizarea reparației SEAT-ului tău, pentru maxim trei zile lucrătoare (în funcție de defect), fără limită de kilometri și cu asigurare. Proprietarii de SEAT Exeo sau ALHAMBRA vor avea până la cinci zile lucrătoare (în funcție de disponibilitate și condiții).
TRANSPORT SPRE CASĂ SAU CONTINUAREA CĂLĂTORIEI
Alternativ, vom organiza călătoria spre casă sau continuarea călătoriei către destinația finală, în cazul din urmă, costurile trebuie să aibă valoare egală sau mai mică decât călătoria spre casă pentru tine și pasagerii tăi cu trenul (clasa 1) sau avion (clasa economic).
CAZARE
Dacă problema apare la mai mult de 50 km de casa ta și nu alegi un autovehicul la schimb sau călătorie spre casă / continuarea călătoriei, oferim cazare pentru tine și pasagerii tai într-un hotel de 4 stele aproape de partenerul service autorizat SEAT pentru o perioadă maximă de trei nopți.

Limitare servicii

Gama completă a serviciilor noastre de asistență poate fi oferită doar în cazul în care se contactează direct Centrul de Asistență ca prim destinatar după ce are loc un incident.

/ În caz de imobilizare din cauza unui accident de mașină este posibilă numai remorcarea la cel mai apropiat partener service SEAT. Scoaterea mașinii in afara carosabilului va fi efectuată numai în cazul în care accesul este permis de lege. Acesta va fi acoperit până la 1.000 euro ( fără TVA )
/ În caz de furt oferim următoarele servicii de asistență tuturor pasagerilor auto : Continuarea călătoriei către destinația finală sau călătorie spre casă ( tren clasa 1 sau avion la clasa economic în domeniul de aplicare geografic al Serviciului de Asigurare a Mobilității SEAT ) și Taxi până la 100 euro, la / de la cel mai apropiat de mijloc de transport public.
/ Costuri de combustibil , anvelope și de depanare anvelope nu sunt servicii incluse.

Contactare imediată

Vă rugăm să contactați Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT( in primii 2 ani de la livrare) daca aveți nevoie de asistență și să fiți pregătit să oferițti urmatoarele informații:
/Nume
/Adresa
/Numar de telefon
/Serie sasiu vehicul ( VIN)
/Model si numar de inmatriculare al vehiculului dumneavoastra
/Data ultimei revizii si kilometrajul parcurs de la acea data ( vezi Carnet de Service)
/Informatii referitoare la tipul si circumstantele incidentului care au cauzat avaria masinii dumneavoastra
/Descriere localizare, cat mai precis posibil

Extinderea Serviciului de Asigurare a Mobilității SEAT in anul 3 si anul 4 de exploatare este valabilă numai pe teritoriul Romaniei.

Acoperire geografică

Serviciul de Asigurare a Mobilității SEAT este valabil la domiciliul tău si in toate tarile din Uniunea Europeana cat și în țările vecine, pentru primii 2 ani de la livrare. Extinderea Serviciului de Asigurare a Mobilității SEAT in anul 3 si anul 4 de exploatare este valabila numai pe teritoriul Romaniei.

Algeria, Andora,Austria, Insulele Azore, Belgia, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Cipru,Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, islanda, irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Madeira, Malta, Monaco, Muntenegru, Maroc*, Norvegia, Polonia, portugalia, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Olanda, Tunisia*, Turcia, Marea Britanie, Vatican.